Hirdetés
. Hirdetés

Papervision 3D publikus bétaverzió

|

Elérhető a Game Developers Conference rendezvényen bemutatott, Adobe Flash 8 és CS3 alá fejlesztett 3D rendering motor bétája.

Hirdetés

Az actionscript osztályokból álló, a Flash alatti, valós idejű 3D megjelenítést szolgáló Papervision 3D nyilvános bétaverzióval állt elő. A fejlesztők örömmel vesznek minden egyes letöltést, hiszen a felhasználók próbálkozásai rámutathatnak az egyes fel nem derített hibákra, és így az is kiderülhet, valójában mennyire kezelhető és integrálható a kiegészítő. A hivatalos oldalon rengeteg információt találunk magáról a motorról, valamint szemléltető példák is segítenek abban, hogy minél hamarabb és minél egyszerűbben sajátítsuk el annak kezelését.

Az érdeklődés felkeltésére szolgál, hogy elérhetővé tették az egyes dokumentációkat az AS3 osztályokról és módszerekről, valamint ezek megértését segítő példákat is hozzáfűztek a kódokhoz. Rengeteg segítséget és példát találhatunk még a Papervision 3D-t fejlesztők blogjaiban is.

parerv.jpg
A Papervision egyik demója (kattintás a képre!)


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.