Hirdetés
. Hirdetés

Páratlan szolgáltatás az új Honor Play 4 mobilban

|

Az új okostelefon infrasugaras szenzort kap, így mérni tudjuk a testhőmérsékletünket, ami nagyon hasznos most, koronavírus-járvány idején.

Hirdetés

Küszöbön áll a Honor Play 4 június 3-ra tervezett bemutójaa, de a Honor Play termékmenedzsere, Vei Xiaoling kedvcsinálónak már most ismertette az új mobil néhány érdekesebb tulajdonságát. A Kirin 990 5G SoC lakpakészletre épülő eszköz hátoldalán négykamerás elrendezést találunk, és a mobilt infrasugaras szenzor egészíti ki. Ez a viszonylag ritkán alkalmazott technológia új lehetőségeket nyit a mobil használatában.

Hirdetés

A Honor Play 4 képes arra, hogy megmérje a testhőmérsékletünket. Manapság, amikor a koronavírus-járvány világszerte fenekestől felforgatta az életünket, és új szokások bevezetését kényszerítette ki, ez a szolgáltatás különösen hasznos lehet.

Sok nyilvános helyen (oktatási intézményekben, bevásárló központokban stb.) ugyanis ellenőrizni fogják a belépni szándékozók hőmérsékletét, hogy kiszűrjék, és a látogatóktól távol tartsák a betegeket. A Honor Play 4 erre is alkalmas lehet, mert a testhőmérséklet mérésével jelezni tudja, ha gond van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.