Hirdetés
. Hirdetés

Penge noteszgép kkv-knak

|

A Lenovo itthon is bemutatta ThinkPad Edge E420s notebookját, amely a kiemelkedő teljesítményt és biztonsági funkciókat letisztult formatervvel ötvözi.

Hirdetés

A Lenovo Windows 7 Enhanced Experience 2.0 rendszer-optimalizációs technológiáját használó, 14 colos kijelzőjű ThinkPad Edge 420s feltűnően vékony és könnyű, mindössze 1,8 kg tömegű. Fémkeretes, fekete, matt külsőjével a dizájnkedvelő, de megbízható minőséget kereső vállalati felhasználók érdeklődésére is számot tarthat. Cseppálló és portaszító billentyűzete a ThinkPad-hagyományokat viszi tovább, és a gép egy rejtett, vékony DVD író-olvasót is tartalmaz.

A ThinkPad Edge E420s légies megjelenése ellenére egy valódi üzleti erőgép, amelynek konfigurációi az Intel Core i3 vagy i5 processzorokra épülnek, és egyes modellek az AMD Radeon HD66730M 1 gigabájtos videovezérlőjével érkeznek. A felső kategóriás multimédia élményről a Dolby Home Theatre hangzás és a HDMI 1.4-es csatlakozás gondoskodik, a videokonferenciák lebonyolítását pedig beépített, nagy felbontású webkamera és állítható érzékenységű mikrofonok segítik, amelyekhez zajszűrő szoftver is tartozik. A Lenovo kis- és középvállalatoknak szánt notebookja támogatja a legelterjedtebb vezeték nélküli technológiákat, és a gépen tárolt információk védelme érdekében beépített ujjlenyomat-olvasót tartalmaz a felhasználó-azonosításhoz.

A kkv-k számára optimalizált noteszgépek piaca az IDC elemzése szerint a világ PC-piacán belül a legnagyobb és leggyorsabban fejlődő kereskedelmi szegmens, ahol 2015-ig évi közel 20 százalékos növekedés várható. Gottlieb István, a Lenovo Magyarország vezérigazgatója elmondta, hogy ezt itthoni tapasztalataik is megerősítik - míg az elmúlt két évben a lakosság tüntette ki magát notebookvásárlásban, mára a vállalati beszerzések kerültek túlsúlyba.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.