Hirdetés
. Hirdetés

Pengeélen táncolnak

|

Az APC BLADE READY programjával a vállalatokat kívánja segíteni nagy teljesítménysűrűségű alkalmazásaik tervezésében és bevezetésében.

Hirdetés

Az IDC iparági kutatóvállalat előrejelzése szerint a Blade szerverek 2009-re a globális szerverforgalom 25 százalékát teszik ki, és a Blade szerverek piaca 2005 és 2009 között várhatóan évente átlagosan 54 százalékkal növekszik. A Blade szerverek bevezetésének megtervezése komoly technikai kihívást jelent a vállatoknak. Az egy racken belüli energiafogyasztás gyakran meghaladja a 3000 wattot, ami helyi túlmelegedést okoz az adatközpontokban, így új hűtési módszerek bevezetésére van szükség.

A BLADE READY program az American Power Conversion (APC) és a hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) technológiát biztosító szállítók tevékenységét egyesíti annak érdekében, hogy széles körben felhasználható, egymással kompatibilis termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítsanak a Blade NCPI környezetekhez. A BLADE READY program célja, hogy az abban résztvevők közösen segítsék a vállalatokat a Blade szerverek és a kapcsolódó eszközök tervezése, beszerzése, bevezetése, tesztelése és értékelése során. A program tagjai stratégiai jelentőségű hardver- és szoftverszállítók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.