Hirdetés
. Hirdetés

Péntektől kapható az új iPad

|

Az Apple hivatalosan is bejelentette: március 16-án, helyi idő szerint reggel nyolckor debütál az iPad 3 az Egyesült Államokban és kilenc másik országban. A tabletet a cég online áruházában is megvásárolhatják a rajongók.

Hirdetés

Az Apple szerdán hivatalos közleményben jelentette be, hogy március 16-án pénteken, helyi idő szerint reggel nyolckor kezdik forgalmazni az iPad 3 WiFi-kompatibilis változatát az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Japánban, Kanadában, Franciaországban, Hongkongban, Szingapúrban, Svájcban, Puerto Ricóban és a Virgin-szigeteken. A tablet az Apple online áruházában is megvásárolható lesz.

Az új iPad 16 GB-os verziója 499, a 32 GB-os 599, a 64 GB-os pedig 699 dollárt kóstál majd. Az Egyesült Államokban számos viszonteladó, köztük az AT&T, a Verizon, a Best Buy, a Radio Shack, a Sam’s Club, a Target és a Walmart is forgalomba hozza a készüléket.

A vásárlók az ingyenes e-mail és alkalmazáskonfigurációs szolgáltatást is igénybe vehetik.

A közlemény szerint március 23-én újabb 25 országban – köztük Ausztriában, Csehországban, Izlandon, Olaszországban és Spanyolországban – is forgalmazni kezdik az új iPadet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.