Hirdetés
. Hirdetés

Pletykálnak az iPhone 12 áráról

|

A koronavírus-járvány miatt az Apple egy hónapot csúszik az iPhone 12 sorozat kiadásával. Az őszi újdonságokkal kapcsolatban sok a pletyka és a kiszivárogtatás, ezekből szedtünk össze néhányat.

Hirdetés

Bár az Apple általában szeptember elején adja ki az új iPhone-okat, idén a megjelenés időpontja a koronavírus-járvány miatt nagyjából egy hónapot késik: a csúszást maga Luca Maestri, az Apple pénzügyi vezetője erősítette meg. Az iPhone 12 sorozat számos újdonságot ígér, talán a legizgalmasabb közülük az 5G támogatás. De vannak olyan változások is, amelyeknek kevesen fognak örülni: ez lehet az Apple első olyan mobilja, amit töltő és EarPodok nélkül fognak árulni.

Hirdetés

Az Apple általában kicsit kivár az új technológiák adaptálásával: nem kell sietnie, ráér megvárni, hogy a vetélytársak elkövessék az összes lehetséges hibát, és ő csak ezután lép színre a maga kiforrott megoldásával. Így aztán nem is okozott különösebb meglepetést, hogy az iPhone 11 4G modemmel jelent meg. Az 5G azonban sokkal bonyolultabb, mint a 4G, és még a jelenlegi 5G-s mobilok közül sem mindegyik támogatja az összes használt frekvenciát. Bennfentesek szerint az iPhone 12 családon belül is lesznek tudáskülönbségek, és csak a Pro változatok tudják majd az mmWave-et.

Végül a talán legizgalmasabb kérdés: mennyibe fognak kerülni az új modellek? Erről is szivárogtak ki számok: ha hihetünk a jól értesült forrásoknak, az 5,4 hüvelykes iPhone 12 ára 649 dollár, a 6,1 hüvelykes iPhone 12 Maxé 749 dollár, a 6,1 hüvelykes iPhone 12 Próé 999 dollár, végül a 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Maxé 1099 dollár lesz. Apple-fanok, ideje elővenni a perselyt!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.