Hirdetés
. Hirdetés

Polaroid kamerát csinál a mobilból egy új kiegészítő

|

A kütyüt a Motorola Moto Z mobiljaihoz készítette a gyártó és a Polaroid. Jópofa, csak drága.

Hirdetés

Hirdetés

A Polaroid és a Motorola közösen egy új Moto Modot fejlesztett ki a cég Moto Z szériás mobiljaihoz. A Polaroid Insta-Share Printer egy olyan kiegészítő, amellyel a Moto Z-t pillanatok alatt aprócska fotonyomtatóvá alakíthatjuk.

A mobil hátuljára csatlakoztatható eszköz a MotoZ kamerájára kapcsolódik (van rajta egy gomb is, amellyel exponálhatunk), és onnantól a mobil egycsapásra Polaroid kamerává lényegül át.

A kiegészítővel nem csak a frissen elkészített képeket nyomtathatjuk ki, hanem azokat is, amelyeket már régóta a mobilunkon tárolunk. A kütyühöz tartozik egy alkalmazás is, amivel nyomtatás előtt szöveggel és szűrőkkel láthatjuk el a fotókat. 

Az új Moto Mod.

A kényelemnek azonban ára van. A Polaroid Moto Mod 199 dollárba kerül, vagyis jóval drágább, mint a Polaroid OneStep 2 kamerája, vagy bármely más instant fényképezőgép.

A Motorola Z termékvonalához egyébként már számos ötletes Moto Mod készült: van köztük vetítő, hangszóró, 360 fokos kamera - csupa vonzó funkció, de kétségelen, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk értük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.