Hirdetés
. Hirdetés

Poppy -- a levélellenőrző

|

A játékos nevű Poppy alkalmazás értesít bennünket, ha új e-mailünk érkezett.

Hirdetés

Ezzel az aprócska, csupán a tálca értesítési területén futó alkalmazásnak a segítéségével értesítést kaphatunk arról, hogy ha valamelyik POP3 e-mail címünkre új levél érkezik. Több postafiókot is tökéletesen kezel, emellett részletesen testre szabható a program működése és az új levél érkezésekor jelentkező figyelmeztetés is. Megadhatjuk, hogy a program milyen időközönként nézzen fel a kiszolgálóra és pontosan mit is tegyen ha új üzenetet talál. Kérhetünk hangjelzést (akár minden postafiókhoz más és más rendelhető), egy külső program elindítását, kis felugró ablakban a levél tárgyának megjelenítését, sőt ha szeretnénk, akkor akár a billentyűzeten található Scroll Lock lámpácskát is fel tudja kapcsolni a program. Két módszerrel még tovább szűkíthetjük azoknak az e-maileknek a körét, amelyeknél jelez a program. Az első az egyszerűbb, amikor barátaink e-mail címét felvihetjük egy listába és csak akkor jelez a program, ha tőlük kaptunk levelet. A második módszer lényegesen bonyolultabb, logikai kifejezések segítségével szabályokat hozhatunk létre és ezek eredményeinek függvényében történik az értesítés.
Kicsi és hasznos alkalmazás a Poppy, elsősorban azok számára lehet érdekes, akik több e-mail postafiókkal rendelkeznek.

 

poppy.png

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.