Hirdetés
. Hirdetés

Porschét terveztek a facebookosok

|

5 millió Facebookozó segített egyedire szabni a 911 Carrera 4S-t.

Hirdetés

A Porsche korábban egy érdekes kísérletbe kezdett, amelynek keretében arra volt kíváncsi, mi lesz akkor, ha 5 millió facebookos felhasználóval tervezteti meg a következő autóját. Az eredmény egy teljesen egyedi 911 Carrera 4S lett, sötétkék színben, fekete-fehér versenycsíkokkal, megvilágított küszöbbel, rögzített hátsó szárnnyal, és 20 hüvelykes, fehér felnikkel. 

Hirdetés

A luxus sportautón egyébként ott díszeleg az is, hogy "5M Porsche Fans" és "personally built by 5 million Porsche fans", így nem lesz nehéz felfedezni a facebookos Porschét, ha találkozunk vele. A gyártó azt akarta elérni, hogy a felhasználók szabják egyedire az autót, nekik pedig csak meg kelljen építeni, amit a rajongóik összehoznak. Persze azért a Porsche Exclusive szakemberei egy kicsit még csiszoltak a terveken. 

Az egyedi autón körülbelül 54 000 ember dolgozott, az előre beállított opciók közül pedig az került az autóra, amire a legtöbben szavaztak. A crowdsourcing jutalmaként egy szerencsés vezetheti is a remekművet: az a rajongó, akinek a baráti körében a legtöbb Porsche Facebook lájkoló van, lassan utazhat is Silverstone-ba. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.