Hirdetés
. Hirdetés

Potom pénzért csúcsteljesítményt nyújt az új Redmi mobil

|

A Redmi K30 5G a Xiaomi almárkájának első 5G telefonja. Kevesebb, mint háromszáz dollárba kerül, ehhez képest bődületesen sokat tud.

Hirdetés

Hirdetés

A Xiaomi almárkája, a Redmi 2019. májusában dobta piacra Kínában két megfizethető árú csúcsmobilját, a Redmi K20-at és a Redmi K20 Prót. Most pedig itt az újabb modell, amely a költséghatékonyságot még kiemelkedőbb teljesítménnyel párosítja: a Redmi K30.

A Redmi K30 5G a cég első 5G okostelefonja. Négyes kamera-összeállításában egy 64 megapixeles Sony IMX686 az elsődleges szenzor, 4500 mAh telepe pedig 30 wattos gyorstöltést támogat.

A mobil a Qualcomm Snapdragon 765G SoC-re épül, amely beépített 5G modemet tartalmaz. Az egység SA, illetve NSA hálózatokkal is használható, sőt, az 5G MultiLinket is tudja, vagyis egyszerre csatlalkozhatunk vele 2,4 gigahertzes WiFi, 5 gigahertzes WiFi és 5G/4G hálózatra.

A Redmi K30 abból a szempontból is újdonság a Xiaomi kínálatában, hogy 120 hertzes képernyőfrissítést alkalmaz. A hagyományos frissítési frekvencia ennek a fele, vagyis az új mobil látvány szempontjából is minőségibb felhasználói élményt ígér.

Az újdonság ára 284 dollár környékéről indul, de a 4G változat már 227 dollárért megkapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.