Hirdetés
. Hirdetés

Prémium oldal használt BMW-knek

|

A PremiumBMW.hu oldalon a vevők az európai használtautó-piac újszerű BMW-i közül válogathatnak.

Hirdetés

A gazdasági válság következtében az elmúlt két évben a Magyarországon forgalomba helyezett új autók értékesítése - márka függetlenül - drasztikusan visszaesett. Ennek következtében tovább szűkült a hazai használtautó-piac kínálata, így szinte hiánycikké váltak a prémium szegmensbe tartozó, a fizetőképes kereslet felől támasztott igényeket kielégítő személygépjárművek.

 

 



A PremiumBMW.hu üzleti modellje egy, a magyarországi használtautó piacon újdonságnak számító értékesítési filozófiát szeretne meghonosítani, mely nem az elérhető - egyébként igen szűkös – hazai kínálatra, hanem a vásárlók valós igényeire alapoz, tehát a valós kereslethez rendeli a kínálatot és nem fordítva. A weboldalon megtalálható személygépjárművek kínálatán túlmenően az oldal üzemeltetője az egyedi vásárlói igények ismeretében, a teljes európai piacot áttekintve, felkutatja és importálja a kívánt modellt.

A weboldal márka specifikus kialakításának köszönhetően egy speciális kereső segítségével gyors és a BMW kínálatában szereplő leggyakoribb (több mint 80) gyári opciós felszereltségre történő azonnali szűrés végezhető. A weboldalon megtalálható valamennyi BMW – jelenleg kb. 300 darab - mellett feltüntetett árak tartalmazzák a honosítás összes költségét is, hiszen a cég teljes körű ügyintézéssel áll a vásárlók rendelkezésére (eredetvizsgálat, teljes műszaki ellenőrzés, alvázszám alapján történő beazonosítás, regisztrációs adó, vám, üzembe helyezés, vizsgáztatás, stb.) . Amennyiben az importált autó már nem rendelkezik gyári garanciával, úgy az oldalon keresztül további garancia is vásárolható.

A weboldal kínálatából választó ügyfelek pedig később az új autóikat a 2010 novemberében megnyíló első PremiumBMW bemutatóteremben (Budapest III. kerület, Bojtár utca 33.) vehetik majd át.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.