Hirdetés
. Hirdetés

PRIMERGY BX900 blade-megoldás ? 18 penge egy házban

|

A ?dinamikus kocka? fantázianévvel ellátott PRIMERGY BX900 új lehetőséghez juttatja azokat a vállalatokat, amelyek szeretnék optimalizálni virtualizált IT-infrastruktúrájuk teljesítményét, rendelkezésre állását, költségeit és energiahatékonyságát. A rendszer komplett szerverinfrastruktúrát kínál: 18 szerverpengével és korábban elképzelhetetlen teljesítménnyel.

Hirdetés

A PRIMERGY BX900 maximum 18 szerverpengét képes befogadni egy 10U magas házban, így a piac legmagasabb teljesítménysűrűségét kínálja kompakt formátumban. A Cool SafeTM hűtési koncepció, a hatékony tápegységek és a beágyazott ServerView Power Manager szoftver kombinációja valódi dinamikus teljesítményt és költségtakarékos hűtést biztosít. Intel? Xeon? 5500 processzorpengékkel, nagy memóriakapacitással és fejlett I/O teljesítménnyel rendelkező PRIMERGY BX900 bármilyen alkalmazási és virtualizációs forgatókönyv megvalósításához ideális megoldás. Mivel akár négy BX900 ház általános és I/O adminisztrációját is képes összevonni, magas szintre emeli a beruházásvédelmet.

A PRIMERGY BX900 különleges dinamikus jellemzői az energiahatékonyság, a virtualizáció és a rendelkezésre állás terén mutatkoznak meg igazán. A ?dinamikus kocka" koncepciója négy alapelvre épül. Először is a tápegység és a hűtés innovatív kombinációja jelentősen mérsékli a hűtési költségeket. Másodszor a dinamikus virtualizációs koncepció elősegíti a szerver számítási teljesítményének optimalizálását. Harmadsorban a végponttól végpontig terjedő redundáns kialakítás maximális szintre emeli a szerver rendelkezésre állását. Végül pedig a jövőbiztos, erősen szabványosított szerverarchitektúra és a dinamikus skálázás nagyfokú beruházásvédelmet biztosít.

Dinamikus tápellátás és hűtés

Jelentősen mérsékelt áramfogyasztásával a PRIMERGY BX900 új mércét állít az ágazatban. Innovatív Cool-safeTM hűtési megoldása 10°C fokkal csökkenti a hőmérsékletet és megkétszerezi a rendszer élettartamát.

Fejlett PSU-technológiája és innovatív szerverfelügyeleti funkciói (pl. ServerViewTM Power Consumption Management) hozzásegítik a vállalatokat energiaköltségeik lefaragásához.

Dinamikus virtualizáció

A PRIMERGY BX900 szerverpengéi Intel? Xeon? 5500 sorozatú processzorokkal dolgoznak. Memóriájuk rendkívül jól bővíthető. Új fejlesztésű, passzív midplane-en keresztül csatlakoznak a vállalat LAN, SAN vagy Infiniband környezeteihez és nyolc konfigurálható Ethernet, FibreChannel és Infiniband switch-csel rendelkeznek. Az opcionálisan integrálható ServerView Resource Coordinator VE Management szoftverrel a PRIMERGY az IT-felügyeletet is egyszerűsíti: egységesen, ugyanazon a felügyeleti konzolon valósítja meg a fizikai és a virtuális szerverbázis üzemeltetését. A nagymértékű automatizációnak köszönhetően a PRIMERGY BX900 esetében jelentősen csökken az új szerverek integrálásához vagy a hibás rendszerek cseréléséhez szükséges idő.

Dinamikus rendelkezésre állás

A rendszer redundanciája minimumra szorítja az üzemkiesés kockázatát. A ház minden aktív komponense üzem közben cserélhető. Sőt, a pengeszerver szoftveralapú átállási képességekkel is rendelkezik a hardver meghibásodása esetére. Így az érintett szerver már a hiba első tüneteinek megjelenésekor, megelőző jelleggel, automatikusan eltávolítható a rendszerből. Hogy a szükséges karbantartás időben a lehető legrugalmasabb legyen, a hypervisor automatikusan karbantartási üzemmódra kapcsolja a szerverpengét és szétosztja a többi penge között a rajta futó virtuális gépeket.

Dinamikus skálázhatóság

A PRIMERGY BX900 skálázhatósága optimális beruházásvédelmet garantál. A szerver teljesítménye újabb PRIMERGY BX900 pengék hozzáadásával jelentősen megnövelhető. A tápegység és a hűtés fizikai kombinálásának és az így felszabaduló helynek köszönhetően kettővel több szerverpenge fér el egy 10U magas szabványos házban. Így a pengék száma összesen 18-ra bővíthető. A több szervernek köszönhetően 12 százalékkal nő a rendszerteljesítmény, így a PRIMERGY BX900 egyértelműen kimagaslik a többi szállító hasonló pengemegoldása közül.

A PRIMERGY BX900 az első olyan termék, amelyet a Fujitsu Technology Solutions teljes egészében Németországban fejlesztett és itt is gyárt a globális piac egészére. A vállalat tervei szerint az új szerver elősegíti a Fujitsu részesedésének növelését az x86-os szerverek piacán, hiszen azt az ambiciózus célt tűzték ki maguk elé, hogy 2010-re megduplázzák értékesítésüket ebben a szegmensben.

További információ:

Dinamikus kocka


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.