Hirdetés
. Hirdetés

Problémás a Windows 7 szeptemberi frissítése

|

A gondot az okozza, hogy a mostani folt egy két évvel ezelőtti frissítést igényel, amely egyes számítógépeken nem található meg.

Hirdetés

Hirdetés

Felhasználói visszajelzések szerint a Windows 7 operációs rendszer szeptemberi KB4457144 jelű javítófoltja nem települ, és a a 0x8000FFFF hibakódot adja.

Az amerikai Computerworld a Microsofttól származó információi szerint a problémát az okozza, hogy az érintett számítógépekről hiányzik a még 2016 szeptembeerében kiadott, KB3177467 jelű Servicing Stack Update folt. A problémát tehát az orvosolja, ha a hibaüzenetet kapó felhasználók először telepítik ezt a két éve kiadott frissítést, újraindítják a számítógépet, majd ezt követően telepítik a mostani havi frissítést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.