Hirdetés
. Hirdetés

Profin keres a Profession

|

Gyors, egyszerű, eredményorientált keresési lehetőségekkel újultak meg a Profession.hu, a hazai legnagyobb állásportál szolgáltatásai. A munkáltató és a munkavállaló kisebb időráfordítással „talál egymásra” a WebLib Kft. keresőmegoldásai segítségével.

Hirdetés

Az általános web-es keresők számos esetben nem adnak elég pontos találatokat az olyan gyorsan változó és speciális szerkezetű tartalmakra, mint pl. az állásajánlatok.  A többszintű, releváns összefüggésekre építő kereséseknél azonban legtöbbször speciális megoldásokra van szükség.

Ezért is választotta az ismert állásportál, a Profession.hu üzemeltetője keresési lehetőségeinek megújításához a WebLib Kft. már többször bizonyított, hatékonyabb találatokat eredményező, professzionális megoldásait.

A Profession.hu szolgáltatása mögött láthatatlanul futó rendszer augusztus végén készült el, azóta szolgálja ki a cégek kiválasztási folyamatait és az álláskeresők népes táborát egyaránt.

Mindkét oldalon egyszerűbb lett a keresés
Az egyik megújult szolgáltatás az előfizető cégek számára nyújt segítséget a potenciális jelöltek megtalálása érdekében az önéletrajz adatbázisban. A HR szakemberek keresésre fordított idejét csökkentő megoldás szó szerint elemzi a pályázók adatait és csak a legjobb közelítésűeket kínálja fel a keresési találatok között.

A másik keresőmegoldás az álláskeresőket segíti a hirdetések kulcsszavas keresésével.  A kulcsszavas keresés feleslegessé teszi a hosszas böngészést és azonnal átláthatóan jeleníti meg a kívánt kritériumok szerinti állásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.