Hirdetés
. Hirdetés

Ragadozók játékosoknak

|

A folyamatosan hanyatló PC-piacon üdítő színfoltot jelentenek a játékosok számára kifejlesztett, elképesztő teljesítményű számítógépek.

Hirdetés

Az Acer különösen kitett magáért a berlini IFA-n ezen a területen: a felturbózott PC-k mellett egy rendkívül vonzó HDR-monitort, valamint új fejhallgatót és egeret is bemutatott.

Többféle konfigurációban kínálja megvételre az Acer a Predator Orion 9000 sorozat tagjait: a csúcsragadozóba az Intel 18 magos Core i9-7980XE processzora, három M.2 SSD-foglalat és 128 gigabájtig bővíthető kapacitású, négycsatornás DDR4 memória kerül. Nem marad el ezektől képességekben a grafikai alrendszer sem, amely két brutális teljesítményű, SLI rendszerű GeForce GTX 1080 Ti grafikus kártyából vagy négy darab CrossFire rendszerű AMD Radeon RX Vega kártyából áll.

Hirdetés

A Predatorokban lég- és vízhűtést egyaránt alkalmaznak, a CPU zárt hurkos, folyadékos hűtését az Acer IceTunnel 2.0 elnevezésű technológiájával kombinálják, amely több hőzónát alakít ki a számítógépben, és mindegyik esetében külön légáramlási folyosó szolgál a hő hatékony elvezetésére. A hűtési alrendszer öt 120 milliméteres ventilátorának munkáját segítik a ház nagyméretű lyukacsos paneljei is, amelyek szabad utat adnak a meleg levegő kiáramlásának.

A Predator Orion 9000 sorozat megjelenését az ünnepi vásárlási időszakra, egész pontosan decemberre ütemezte be a gyártó, az árak 2000 dollárnál kezdődnek. A csúcsgép azonban ennél is sokkal többe, 9000 dollár körüli összegbe kerül majd, lévén, hogy a 18 magos processzorért önmagában 2000 dollárt kér az Intel.

De ennyivel még nem ússzák meg a játékőrültek, hiszen egy ilyen kaliberű számítógéphez hasonló színvonalú megjelenítő dukál. Természetesen az Acer megfelelő monitort is kínál ragadozóihoz: ugyancsak az IFA-n jelentette be a cég a Predator X35-öt, egy 35 hüvelykes, ívelt kialakítású, 3440x1440 képpontos felbontású G-Sync HDR-monitort, amely mindent kínál, amire egy játékosnak szüksége lehet. Kétszáz hertzes frissítést 4 ms-os reakcióidővel, nagy dinamikatartomány (HDR-) támogatást, a DCI-P3 színszabvány 90 százalékát lefedő színteret, ragyogó, 1000 nites fényességet az 512 egyedileg vezérelhető LED-zónának köszönhetően, valamint az Nvidia-féle G-Sync technológiát a sima, zökkenőmentes megjelenítéshez. A Predator X35 várhatóan csak jövőre lesz elérhető, csakúgy, mint a gyártó halasztást szenvedett 4K-s G-Sync monitora, a Predator X27.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.