Hirdetés
. Hirdetés

Régi magyar dalok az online zeneáruházban

|

A Hungarotonnal kötött szerződés alapján a T-Online Zeneáruházban megvásárolható a kiadó teljes könnyűzenei és folk repertoárja, valamint komolyzenei és népzenei kínálatának legfontosabb felvételei.

Hirdetés

A Zeneáruház 1800 új albummal bővül, vagyis 18 ezer új zeneszámmal. A Hungaroton kiadónál jelent meg az összes magyar előadó és zenekar összes albuma a kilencvenes évek elejéig. A kínálatban megtalálhatjuk az EDDA, Omega és Konc Zsuzsa dalait.

Míg a külföldi előadók dalai bankkártyás fizetés esetén 340 forintba kerülnek, addig a legtöbb magyar számért 240 forintot kérnek. A kiválasztott zenéket bankkártyás fizetéssel, T-Mobile mobilvásárlással, emelt díjas SMS-ben vagy a T-Online előfizetők a havi számlájuk terhére vásárolhatják meg.

A számok a Microsoft Digital Rights Management (DRM) rendszerével védettek, a számok Windows Media Audio (wma) formátumban tölthetők le. A megoldás szabályozza, hogy hány számítógépen (saját PC és egy laptop) hallgathatók a számok, és hányszor írhatóak ki audio CD-re. A Hungaroton tartalmai 7 CD-re írást tesznek lehetővé, illetve minden megvásárolt dal 5 számítógépen aktiválható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.