Hirdetés
. Hirdetés

Régóta várt beállítási funkció jön a Gmailbe

|

Egyszerűbbé teszi a Gmail webes levelezőszolgáltatás működési körülményeinek és kinézetének konfigurálását az új gyorsbeállítási lehetőség, amely az elkövetkező napokban fokozatosan élesedik a felhasználóknál.

Hirdetés

Új gyorsbeállítási funkcióval lepi meg népszerű webes levelezőjének több mint két milliárdnyi felhasználóját a Google. Különösen vonzó az új konfigurációs lehetőségben, hogy látjuk a változatás hatását, még mielőtt jóváhagynánk azt. Az új szolgáltatás terjesztését tegnap kezdte meg a keresőkirály, az az elkövetkező napokban fokozatosan jut el a felhasználókhoz.

Hirdetés

Az új funkcióhoz a szokásos módon férhetünk hozzá, a levelezőszolgáltatás fogaskerék alakú, Beállítások ikonjára való kattintás után megjelenő menüben. A gyorsbeállítás funkcióval többek között megváltoztathatjuk (és előre megtekinthetjük) a felhasználói felületet, a beérkező levelek mappájának típusát, a szövegsűrűséget és a megjelenítési lehetőségeket.

Az összes beállítási lehetőséget elénk táró korábbi menüpont is megmarad, ha kiterjedtebb módon akarunk változtatni a levelezőszolgáltatás kinézetén és működésén.

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a most bevezetett gyorsbeállítási funkció csupán egyszerűbbé teszi a Gmail konfigurálását, új beállítási lehetőségeket nem kínál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.