Hirdetés
. Hirdetés

Régóta várt funkció jön az Excelbe

|

A Microsoft Office-csomag tesztelőkhöz eljuttatott legújabb buildjében az Excel már képes importálni és elemezni a PDF formátumú dokumentumokban lévő adatokat.

Hirdetés

Egyelőre csupán az Insider tesztprogramban résztvevők élvezhetik az Excel legújabb vátozatában (12905.20000-s build) található továbbfejlesztéseket, amelyek reményeink szerint hamarosan eljutnak a nagyközönséghez is. Ezek közül a legfontosabb, hogy a Microsoft szabványnak tekintett táblázatkezelője immár képes importálni és elemezni a PDF dokumentumokban lévő adatokat.

Hirdetés

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy ez a szolgáltatás a felhasználók által legjobban igényelt funkciók közé tartozik.

Az Office irodai csomag további újdonságai közé tartoznak az Outlook és a Word továbbfejlesztései, például annak a bosszantó hibának a kijavítása, amely megakadályozza, hogy egy új kommentet adjunk hozzá egy üres dokumentumhoz.

A Microsoft fejlesztői tehát a koronavírus-járvány idején is dolgoznak a hibák megszüntetésén, és új funkciók kidolgozásán. A szoftvergyártó a héten - a pandémia miatt online - megtartott Build 2020 fejlesztői konferenciáján mesterséges intelligencia és gépi tanulási újdonságokkal rukkolt elő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.