Hirdetés
. Hirdetés

Reklámszűrőt készít a Chrome böngészőhöz a Google

|

Több figyelmeztetés és böngészés-megszakítás várható a rosszindulatú weboldalak meglátogatásának megakadályozására.

Hirdetés

Bejelentette a Google, hogy kiterjeszti Safe Browsing technológiáját, hogy hatékonyabban szűrje ki azokat a csaló online hirdetéseket, amelyek megpróbálják rávenni az internetezőket, hogy személyes információkat adjanak meg, vagy legális szoftvernek, illetve frissítésnek álcázott rosszindulatú programokat töltsenek le. A Google által félrevezetőnek tartott hirdetések esetében riasztást fog kiadni a Chrome, egy vörös képernyő jelenik meg figyelmeztető szöveggel. A keresőkirály szerint félrevezető az a hirdetés, amely úgy viselkedik és néz ki, mintha egy megbízható szervezet készítette volna, vagy pedig olyasmire próbálja rávenni a felhasználókat, amit csak egy megbízható szervezet kérésére tennének meg.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.