Hirdetés
. Hirdetés

Remonn termékcsalád tagjai, és alkalmazási területe

|

A 2010-ben megkezdett "Remonn moduláris felépítésű out of band menedzsment rendszer" fejlesztési projekt sikeresen lezárásra került. A projekt során kialakításra kerültek az ipari és informatikai felhasználásra készült Remonn berendezések. A termékcsalád a piaci igényeknek megfelelően - köszönhető a moduláris felépítésnek - alkalmazható különféle hardver és szoftver környezetben.

Hirdetés

Hirdetés

A Remonn termékek két fő csoportra oszthatók: a Remonn IT-termékek az informatikai alkalmazásokat támogatják, a Remonn Industrial termékek az ipari felhasználók problémáira jelentenek megoldást. 

Remonn IT :
-Remonn Console Base: informatikai berendezések soros konzol portjának távoli elérésére optimalizált készülék
-Remonn Console: informatikai berendezések soros konzol portjának távoli elérésére optimalizált készülék, robosztus hardver kivitelben és 2,5G kommunikációtámogatással
-Remonn Port: Ethernet interfészen keresztül konfigurálható és felügyelhető berendezésekkel való kapcsolatra
-Remonn Route: Ethernet interfészen keresztül konfigurálható és felügyelhető berendezésekkel való kapcsolatra, alapvető routing protokollok támogatásával

remonn2
remonn2


Remonn Industrial :
-Remonn Base RS232: RS232 porttal rendelkező ipari berendezések transzparens adatátvitelére optimalizálva
-Remonn RS232: RS232 porttal rendelkező ipari berendezések transzparens adatátvitelére optimalizálva, robosztus hardver kivitelben és 2,5G kommunikációtámogatással, ki- és bemeneti portok integrálásával
-Remonn RS485: RS485 és RS232 rendelkező ipari berendezések transzparens adatátvitelére optimalizálva, robosztus hardver kivitelben és 2,5G kommunikációtámogatással, ki- és bemeneti portok integrálásával
-Remonn Ethernet: Ethernet interfészt támogató ipari berendezések felügyeletére, szenzorok adatainak átvitelére és vezérlésre fejlesztett berendezés
-Remonn WMBus: Wireless Mbus interfészt támogató, szenzorok adatainak átvitelére és vezérlésre fejlesztett berendezés

Remonn interfészek - protokollok

A Remonn IT-vel távoli felügyeletbe vonandó készülékek nagyon sokfélék lehetnek, akár minden aktív IT berendezésre kiterjedhet a felügyelet, de lehetséges, hogy csak a rendszerben kritikus szerepet betöltő berendezések esetén szükséges a folyamatos elérés. A teljesség igénye nélkül felsorolva szó lehet routerek, switch-ek, szünetmentes tápegységek, szerverek felügyeletéről.
Ahány berendezés, annyi gyártó és készülék típus jöhet szóba. Ami közös bennük, hogy vagy soros konzol porton vagy ethernet interfészen keresztül felügyelhetők! A Remonn IT-megoldás támogatja mind a soros konzolt, mind az ethernet interfészt, így széleskörűen alkalmazható!

Az Industrial termékek felhasználhatók PLC-k, terepi adatgyűjtők, ipari vezérlők, ipari számítógépek, szünetmentes tápegységek és még sok egyéb berendezés távoli felügyeletére. A Remonn Industial megoldás támogat RS232, RS485 és ethernet interfészt is, valamint rendelkezik kétállapotú be- és kimeneti portokkal és analóg interfésszel, így széleskörűen alkalmazható!

remonn1
remonn1


Kommunikációs protokollok
IT-hálózatmenedzsmentre különféle kommunikációs protokollok kerültek kialakításra az évek során. Vannak általánosan használt, szabványosnak tekinthető menedzsment protokollok, mint például az SNMP Simple Network Management Protocol), és természetesen kifejlesztettek gyártó és készülék specifikus protokollokat is. A legtöbb hálózat menedzsment rendszer ismeri az SNMP-t és emellett esetleg néhány specifikus megoldást is.

A Remonn IT-termékek protokoll függetlenek, azaz akár SNMP, akár más protokollok, akár parancssor átvitelére képesek, ezért alkalmazhatóak a menedzsment rendszerek nagy részével.

Ipari felhasználásra is speciális protokollok kerültek kialakításra, mint például a Modbus és természetesen kifejlesztettek gyártó és készülék specifikus protokollokat is. A Remonn Industrial termékek protokoll függetlenek, azaz akár Modbus, akár más protokollok, akár parancssor átvitelére képesek, ezért könnyen illeszthető a rendszerek többségébe.

Kern Communications Systems Kft.
tel.: +36 1 297 1470
fax.: +36 1 297 1471
www.remonn.info

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.