Hirdetés
. Hirdetés

Rendkívüli hibajavítást adott ki a Windows 10-hez a Microsoft

|

Megszünteti a Windows Defender működését lerontó hibát.

Hirdetés

Hirdetés

A márciusi szokásos havi frissítést követően több felhasználó tapasztalta, hogy a Windows 10 beépített antivírus programja, a Windows Defender mind a gyors, mind a teljes szkennelésnél kihagy a vizsgálatból fájlokat, annak ellenére, hogy a felhasználó nem adott meg kivételeket a művelet elindítása előtt.

A Microsoft nem várta meg a javítással az április frissítőkeddet, hanem rendkvüli frissítést adott ki a probléma megszüntetésére. A KB4052623 jelű, "Frissítés a Windows Defender kártevőirtó platformra" elnevezésű folt a Windows 10, Windows Server 2019 és Windows Server 2016 operációs rendszerhez készült.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.