Hirdetés
. Hirdetés

Rendőrök kutatták át a Samsungot

|

Az LG-től lopott technológiákat keresték a rendőrök a Samsung főhadiszállásán.

Hirdetés

A Samsung és az LG úgy tűnt, megegyezhetnek egymással abban, hogy ejtik a peres ügyeiket. Ez nem igazán sikerült a két vállalatnak, a Samsung megint beperelte az LG-t, mert szerintük kárt tettek a márkájuk hírnevében.  

Ennek fényében kicsit sem meglepő, hogy az LG továbbra is állítja: a Samsung ellopta az OLED-es technológiájukat. A Samsung persze nagyon hasonlót állít, tulajdonképpen ugyanerre hivatkozik az LG részéről. A bíróság döntései az utóbbi időben kevésbé kedveztek a Samsungnak. 

Mivel az LG azt állította, a riválisa lopott tőle, a rendőrség kénytelen volt leellenőrizni a feltevést. Ennek az eredménye az volt, hogy átkutatták a Samsung főhadiszállását, az ázsiai Samsung Display központját. Az hosszúra nyúlt vita végén persze várható valamilyen megegyezés a két fél között. A bíróságon elvégre elhúzódó ügynek néznének elébe, a fogyasztókat pedig nem igazán érintené az OLED TV-k kapcsán bármelyik cég szabadalomsértése. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.