Hirdetés
. Hirdetés

Rendőrségi weboldalt tört fel az Anonymous csoport

|

A névtelen hackerek a Texas Police Chiefs Association weboldalát támadták meg. Akciójukkal a tagjaikat ért zaklatásokat és letartóztatásokat akarták megtorolni.

Hirdetés

Az Anonymus csoport csütörtökön kiadott sajtóközleményében azt állította, hogy elérhetetlenné tették a texasi rendőrség weboldalát, és minősített, az „igazságszolgáltatásra nézve kényes" adatokat töltöttek le róla. A hacktivisták azt állítják, hogy az általuk megszerzett dokumentumok között rasszista és szexista hangvételű magán e-mailek is vannak.

Az Anonymous csoport aktivistái Twitter-bejegyzésükben azt állították, hogy több mint három órára elérhetetlenné tették a rendőrségi weboldalt. A texasi Police Chiefs Association egyelőre még nem reagált a hírekre.

A hírek szerint a hackereknek az Egyesült Államok kilencedik kerületének bírósági weboldalát is sikerült kiütniük. Az aktivisták azoknak az embereknek a letartóztatása ellen próbáltak így tiltakozni, akiket azért vettek őrizetbe, mert a gyanú szerint az Anonymus csoport tagjai közé tartoztak.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.