Hirdetés
. Hirdetés

Reptéri robbanóanyag -detektor Pekingben

|

A GE CTX 9000 készülékek elősegítik az olimpikonok és a látogatók védelmét pekingi repülőtéren.

Hirdetés

Napjainkban az elérhető megoldások korlátai miatt a reptereken az utasoknak ki kell üríteniük a zsebüket, le kell venniük a cipőiket. Laptopjukat és mobiltelefonjukat külön vizsgálatnak vetik alá a beléptető kapuk előtt. Újabban már folyadékot, krémet és zselés anyagokat is csak korlátozott mértékben vihetnek fel a repülőgépre.

A reptereken egyre több biztonsági emberre lesz szükség, arról nem is beszélve, hogy a várakozási idő már most is jelentősen megnőtt. Hosszú távon kifizetődő megoldás lehet, ha a jövőben hatékonyabb biztonsági berendezésekkel látják el a terminálokat. Ezt felismerve, illetve a 2008-as olimpiai játékokra történő felkészülés jegyében, a Pekingi Nemzetközi Repülőtér úgy döntött, nem bízza a véletlenre a biztonságot, és hét darab CTX 9000 DSi típusú poggyász-átvizsgáló berendezést rendelt meg a GE Security-tól.

A megoldás a legújabb CTX technológiával készült. A reptéri poggyászkezelő rendszerekkel összekapcsolható CTX 9000 DSi rendszer rendelkezik a TSA tanúsítványával, és jól illeszkedik a gyors tempót diktáló reptéri környezetbe. Ez az eddigi legnagyobb áteresztőképességű, poggyászkezelő rendszerekkel összekapcsolható robbanóanyag detektor rendszer, amelynek egy méter széles szállítószalagján és nagyméretű bemeneti nyílásán kényelmesen elférnek a nagy és a hagyományos méretű bőröndök is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.