Hirdetés
. Hirdetés

Rossz hír a Windows 7 használóinak

|

Csak jövő év júliusáig támogatja a Microsoft az új Edge böngésző a régi operációs rendszer alatt futó változatát.

Hirdetés

Hirdetés

Ajándék volt a januárban nyugdíjazott - vagyis biztonsági frissítéseket már nem kapó - Windows 7 használóinak, hogy a Microsoft új, Chromium alapú Edge böngészjőnek elkészítette a vállalat a nem támogatott operációs rendszer alatt futó változatát is.

Már korábban is tudni lehetett, hogy nem fogja sokáig támogatni a szoftvergyártó a böngészőt a régi platform alatt, most pedig világossá tette a cég, hogy meddig tart ez az állapot.

Az idevonatkozó dokumentumban azt írja a Microsoft, hogy a Microsoft Edge-et a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 operációs rendszerek alatt 2021. július 15-ig fogja támogatni. Ezek a rendszerek nem támogatottak, és a Microsoft azt ajánlja, hogy az érintett felhasználók térjenek át egy támogatott operációs rendszerre, például a Windows 10-re.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.