Hirdetés
. Hirdetés

Saját boltot nyitott az Android áruházban a Microsoft

|

A Google mobil operációs rendszere alatt is egyre jobban nyomul a szoftvergyártó óriás.

Hirdetés

A Google Play áruházból az androidos okostelefonokra és tabletekre telepíthető Microsoft Apps egy helyen kínálja a Google mobil operációs rendszerét használóknak a népszerű Office alkalmazásokat, a Wordöt, az Excelt és a PowerPointot, valamint egy rakás további hasznos appot. Nem kell mást tenniük, mint a Microsoft androidos appválasztékából kiválasztani az őket érdeklő programokat, és a szokásos módon telepíteni őket az eszközükre. Különösen figyelemreméltó, hogy a Microsoft egyre növekvő mértékben támogatja az Android platformot: a Microsoft App ajánló szövegében azt is megemlíti, hogy további alkalmazások várhatók tőle a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszeréhez.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.