Hirdetés
. Hirdetés

Saját iWiW és maszek Google

|

Az ITFactory tanfolyamsorozat következő kurzusában .Net programozás rejtelmeibe avatják a hallgatókat.

Hirdetés

A Netacademia 2009-ben is megpróbálja a hagyományos számítástechnikai oktatást kivinni a netre. A most induló .Net tanfolyamra jelentkező hallgatók többsége ismét otthonából, vagy munkahelyéről követheti az oktatást, illetve virtuális gépeken keresztül természetesen minden online hallgató be is kapcsolódik a közös munkába.

A képzést azon fejlesztői beállítottságú, informatika iránt érdeklődő személyeknek javasolják, akik szeretnének programozni, programozóként elhelyezkedni, vagy akár garázscéget alapítani a "nagy ötlet" megvalósítására.

A tematikában számos érdekes témát olvashatnak az érdeklődők. Kifejezetten érdekesnek hangzik az iWiW házilag, a rakétavető szimulátor illetve a saját Google barkácsolás.



Ha érdekli a képzés, katt ide bővebb információkért>>>

Ha valakinek kimaradt a szótárából a .Net.
A Microsoft által készített .NET keretrendszer (a .NET Framework) gyors alkalmazásfejlesztést (RAD), platformfüggetlenséget és hálózati átlátszóságot támogató szoftverfejlesztői platform. A .NET a Microsoft stratégiai kezdeményezése a kiszolgálóoldali és asztali fejlesztésekhez a következő évtizedre. A .NET keretrendszer több olyan technológiát is tartalmaz, amelyet az internetes és intranetes alkalmazások gyors fejlesztésére terveztek. (.Net by wikipedia)

1:  Nem hackereket képez a NetAcadémia
2:  Bekopogtam Obamához
3:  Feltörhetelen kód márpedig van
4:  Hackerek lopták el az álmaim
5:  Saját iWiW és maszek Google
6:  A holtnyelvek és .NET
7:  Egy kóstolás az e-learningből
8:  Kész a maszek iWiW
9:  Programozzunk baktériumokat
10: Maszek iWiW után LINQ
11. Nem könnyű a webről lopni

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.