Hirdetés
. Hirdetés

Saját változatot ad ki a Microsoft a Samsung Galaxy S9-ből

|

A Samsung szerint azonban ne hívjuk az eszközt Microsoft Editionnek.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft saját változatot ad ki a Samsung Galaxy S9 és S9+-ból. A mobilokat az Egyesült Államokban a Microsoft Store-okban kezdik árulni. A Microsoft "egyénítése" akkor kerül  az eszközökre, amikor kicsomagolják és Wi-Fi-re csatlakoztatják őket.

Tavaly a Galaxy S8-al a Microsoft már eljátszotta ugyanezt: akkor olyan appokat pakolt fel az okostelefonokra, mint az Office, a OneDrive, a Cortana és az Outlook.

Bár a Microsoft Galaxy S9 Microsoft Editionként hivatkozik a mobilokra, a Samsung szerint ez nem pontos: csupán arról van szó, hogy a Microsoft saját, használatot segítő alkalmazásaival konfigurálja az eszközöket.

Az ügy előzménye, 2015-ben egy jogdíjvita után titkos megállapodás született Microsoft és a Samsung között. Ennek nyomán a Samsung a Galaxy S6 és S7 mobiljaihoz elkezdte mellékelni a Microsoft Skype, OneDrive és OneNote appokat. Ugyanezeket az appokat az S8-hoz is mellékelte, párhuzamosan pedig a Microsoft is kiadott egy saját, előtelepített appjaival felspécizett Galaxy S8-at.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.