Hirdetés
. Hirdetés

Saját YouTube-ot indít az Amazon

|

Hogy pontosan mikor, nem tudni, de sokat mond, hogy védjegybejegyzési kérelmet adtak be az AmazonTube márkanévre.

Hirdetés

Hirdetés

Az Amazon az AmazonTube védjegy bejegyzéséért folyamodott, ami azt sejteti, hogy folytatódik a Google és az Amazon évek óta tartó csatározása.

Bár túl sokat nem tudni az AmazonTube-ról, a védjegybejegyzési kérelem leírásában nem letölthető, előre felvett, különböző műfajú audio, vizuális, és audiovizuális anyagok vezeték nélküli hálózatokon történő továbbításáról van szó, ami nagyon úgy hangzik, mintha egy YouTube versenytárs kopogtatna a piacon.

Rövidesen új rivális kap?

Az előzmények dióhéjban: a Google megvonta a YouTube-támogatást az Amazon Echo Show eszközeitől, majd kicsit később helyreállította egy új felülettel, aztán újra visszavonta, mert az Amazon nem volt hajlandó a Google termékeit (Chromecast, Google Home stb.) árulni.

Sőt, a Google még tovább ment, és azt is bejelentette, hogy az Amazon Fire TV streamelő eszközein a YouTube app január 1-től egyáltalán nem indul el, mire az Amazon újra árulni kezdte a Chromecastot és társait, és a két óriás tárgyalni kezdett a Fire TV-s hozzáférésről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.