Hirdetés
. Hirdetés

Takarékos Samsung multifunkciósok az IFA-n

|

Kisvállalkozásoknak szánt nyomtatók takarékos webnyomtatással és fax-to-PC szolgáltatással.

Hirdetés

Három vadonatúj multifunkciós lézernyomtatót mutatott be a Samsung a berlini IFA kiállításon. Az SCX-4600, az SCX-4623F és az SCX-4623FN egyaránt kisvállalkozásokat célzó termék, legfőbb újdonságuk az, hogy egyetlen gombnyomással kivitelezhető velük az internetes weboldalak nyomtatása. A megoldás a Samsung egyedi “Print Screen” funkciójára és AnyWeb Print szoftverére támaszkodik. A gyártó egyúttal négy egyfunkciós monokróm lézernyomtatót is piacradobott, ezekről itt tudhatnak meg többet olvasóink.

 

 

A Samsung felismerte a weboldalak nyomtatására mutatkozó jelentős igényt és a felhasználók munkájának megkönnyítése érdekében olyan Print Screen gombot helyezett el a nyomtatókon, mely lehetővé teszi hogy épp azt nyomtassuk ki amit a képernyőn látunk, legyen az keresőprogram vagy bármilyen alkalmazás akár több ablaka is. A felhasználók így elkerülhetik a felesleges üres keretek, URL-ek nyomtatását.

 

 

samsung scx-4623f monokróm multifunkciós lézernyomtató

 

Samsung SCX-4623F monokróm multifunkciós lézernyomtató

 

A közlemény szerint a gomb magán a nyomtatón található, ami lehetővé teszi, hogy a számítógépünktől távol is ki tudjuk nyomtatni azt az internetes tartalmat, amire szükségünk van. Felmerült bennünk a kérdés a közlemény olvasásakor, hogy ha a nyomtató távol van tőlünk, akkor valószínűleg egy hálózati nyomtató, ez esetben pedig honnan tudja, hogy melyik számítógép ablakainak tartalmát kéne épp kinyomtatnia? Ha pedig USB-s printer, akkor az íróasztalon áll karnyújtásnyira, lehet, hogy egyszerűbb egy egérkattintással indítani a nyomtatást? Reméljük, hogy kétségeink eloszlanak, mikor kézbe vehetjük az első újfajta Print Screen gombbal ellátott tesztpéldányt.

 

 

A hatékonyság további növelése érdekében ezen a készüléken is elérhető a Samsung úgynevezett AnyWeb Print alkalmazása, melynek segítségével a weboldalak egyes részletei tetszés szerint kivághatók és áthelyezhetők egy üres ablakra. Így pontosan azt az információt nyomtathatjuk ki a képernyőről, amelyre szükségünk van, ezzel érezhetően csökkenthetjük a papír és festék pazarlást.

 

 

Az új SCX-4600, SCX-4623F és SCX-4623FN monokróm multifunkciós lézernyomtatók 22 oldalt nyomtatnak percenként, az első oldalt 9 másodperc alatt nyomtatják ki. Valamennyi készülék úgynevezett fax-to-PC megoldással rendelkezik, ami igény szerint a beérkező fax adatait közvetlenül a felhasználó számítógépére küldi. Egy másik számítógépes alkalmazás a dokumentumokat olyan képpé alakítja, mely elfaxolható, vagyis a faxolás érdekében nem kell többé kinyomtatni az anyagokat, így kevesebb papír, festék, és energia fogy.

Samsung SCX-4600 monokróm multifunkciós

 

Samsung SCX-4600 monokróm lézernyomtató

 

A Samsung Blue Compass Navigation nevű alkalmazással a felhasználók könnyen és zavartalanul irányíthatják a nyomtatási funkciókat. Ezeket a multifunkciós készülékeket is az áramvonalas Samsung design jellemzi, finom, fényes külső borítás védi őket az ujjlenyomatoktól és karcolódásoktól. A zárt papírtálca hivatott biztosítani, hogy a papír ne porosodjon, a kevesebb zaj érdekében pedig a kijövő papír útja is zárt. A billenő bekapcsoló gombot a kezelő felületen helyezték el, így könnyebben megtalálható, mert nem kell a készülék hátulján keresgélni.

 

 

A Samsung új modelljei ugyanolyan - 1,500 vagy 2,500 oldal nyomtatási kapacitású - festékkazettával működnek. A nagyobb kapacitású festékkazetták kisebb az oldalankénti költséget biztosítanak, míg a kisebbek előnye az alacsonyabb beszerzési ár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.