40 %-os nyomtatási költség megtakarítást ígér a Samsung új nyomtatója

|

Kevesebbe kerül az új MultiXpress 8385ND használata

 

Korábbi hírünkben már beszámoltunk a Samsung néhány új nyomtatójáról, elérkezett a piaci megjelenés ideje is. Új, multifunkciós színes nyomtatóval jelentkezik a piacon a Samsung Electronics: a MultiXpress 8385ND a kis- és középvállalatoknak, valamint nagyobb cégek egyes részlegeinek jelenthet takarékos, könnyen kezelhető és hatékony nyomtatási megoldást. Az új nyomtató a Samsung feladatkönyvelési megoldásai, a távvezérlés és a 38 lap/perc nyomtatási sebesség jóvoltából különösen az üzleti szférában dolgozók számára lehet ideális munkaeszköz.

 

 

A Samsung felmérés szerint az 1000-nél több munkatársat alkalmazó vállalatok évente körülbelül 266 dollárt költenek nyomtatásra alkalmazottanként. A Samsung sajtóközleménye szerint új nyomtatójával ez a költség 40%-ra csökkenthető. A megtakarítás – egyebek között – a MultiXpress 8385ND alacsonyabb energiafogyasztásának köszönhető: az alig 650 wattos felvett teljesítmény nem csupán költséghatékony, de a vállalat károsanyag-kibocsátását is jelentősen mérsékeli. Az eszköz feladat menedzselési funkciója teljes kontrollt biztosít az IT szakemberek számára: a nyomtatási, másolási, szkennelési és fax feladatok követésével a költségek követhetően oszthatók szét a felhasználók között.

 

 

samsung_c8385nd

 

 

A Samsung SyncThru Web Admin Service 5 segítségével állíthatók be a MultiXpress 8385ND távvezérlési funkciói. A fenntartóknak nem kell fizikailag az irodában tartózkodniuk az új készülékek telepítésénél és a készlet is követhető a távolból. Az egyszerűsített tonercsere lerövidíti a karbantartási szünetet, ezzel növeli a hatékonyságot, a kiváló minőségű tartozékok pedig hosszabb élettartamot biztosítanak, így rendszeroldalról is kevesebb beavatkozásra van szükség, ami a karbantartási költségeket is csökkenti.

 

 

További újdonság a nyomtató felhasználói igényekhez alakítható, 7 inch átmérőjű színes érintőképernyője, illetve az új mentési opció, amely a felhasználók által rendszeresen használt nyomtatványokat magára a készülék 160 GB-os merevlemezén tárolja. Az erős hardvernek köszönhetően 38 lap/perc a nyomtatási sebesség és a gyártó ígérete szerint amagas felbontású beolvasások gyorsan és egyszerűen kidolgozhatóak, tárolhatóak és kezelhetőek. A 20.000 oldal nyomtatására alkalmas kazettával a megszokottnál alacsonyabb nyomtatási költségeket is ígér a gyártó.

 

 

A Samsung MultiXpress 8385ND 2009. októberétől kapható Európában, a hazai pontos árak egyelőre nem ismertek.

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.