Hirdetés
. Hirdetés

SAP: 10-12 százalékos éves növekedést várunk

|

A gyártó várakozásai szerint a szoftverek és szoftverekkel kapcsolatos szolgáltatások értékesítéséből származó bevételei 10-12 százalékkal nőhetnek az idén. A cég 2012-es évének első negyede vegyes eredményeket hozott.

Hirdetés

Az SAP beszámolója szerint a HANA-rendszerek, valamint a februárban felvásárolt SuccessFactors megoldásaira épülő mobil- és cloud szisztémákból 49 millió eurós bevételük származott.

A negyedéves eredmények nagyjából összecsengtek a cég korábban kiadott várakozásaival; a mutatókat nagyban rontotta, hogy az észak-amerikai bevételek csökkenést mutattak.

Az SAP a 2012-es év egészére nézve 10-12 százalékos növekedést vár a szoftverek és szoftverekkel kapcsolatos szolgáltatások értékesítéséből. A nem IFRS-alapon számított éves nyereség várhatóan 5,05 milliárd euró körül alakul majd..

A második negyedben az előző év azonos időszakához képest 15-20 százalékos erősödésre számítanak a szoftver- és szolgáltatás-üzletágban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.