Hirdetés
. Hirdetés

Scythe Gouriki 3 tápegységek érkeznek

|

Hagyományos és moduláris kiadásban is elérhetőek lesznek a 80Plus Bronze minősítést szerzett tápegységek.

Hirdetés

Egy mai tápegységnél fontos az energiafelhasználás hatékonysága. A Scythe ezt szem előtt tartva mutatta be legújabb PSU-szériáját, amelynek neve Gouriki 3. A sorozattal a középkategóriába sorolható rendszereket szeretnék megcélozni. A tápok hagyományos és moduláris kialakításban lesznek elérhetőek.

 

A család összesen hat tápegységből áll, amelyek 80Plus Bronze minősítést szereztek, és maximálisan 89%-os hatásfokkal képesek üzemelni. Az ATX 12V v2.3-mal kompatibilis eszközök harisnyázott kábelekkel és két 12 voltos ággal rendelkeznek. Az aktív hűtésről egy 140 milliméteres ventilátor gondoskodik, amely a terhelés és a PSU belső hőmérséklete alapján választ megfelelő percenkénti fordulatszámot.

 

A Gouriki 3 sorozatra három év garanciát vállal a gyártó. A modellek 500, 600 és 700 wattos kiadásokban lesznek megvásárolhatóak. A hagyományos tápok esetében az árak 65, 72 és 85 eurós értékeken alakulnak, míg a moduláris társaik ára 72, 79 és 92 euró. Az árak nettó árak.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.