Hirdetés
. Hirdetés

Segítség a Windows 7 bétájához

|

A Microsoft szakértői igyekszenek megkönnyíteni a béta tesztelőinek dolgát.

Hirdetés

A Microsoft Magyarország a Window 7 felhasználói számára létrehozta a microsoft.hu/technet portált, amelyen a hazai felhasználók magyarul tájékozódhatnak az új operációs rendszerrel kapcsolatos hírekről, újdonságokról és technikai információkról. A Windows 7 TechNet témaközpontot a téma itthoni szakértői szerkesztik, akiknek a látogatók kérdéseket is feltehetnek, ha valamilyen gondjuk akadna az új operációs rendszerrel. Az oldalra ezen túl a legérdekesebb újdonságról videókat is feltöltenek, az első az operációs rendszer kezelőfelületének változásairól szól.

"A Windows 7 TechNet témaközpontot MVP-k (Most Valuable Professional - a Microsoft szakmai díjazottjai) és a Microsoft munkatársai szerkesztik, így az ott megjelent információk pontossága és frissessége garantált" - mondta Gál Tamás, a Microsoft TechNet program szakmai vezetője. "Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni mindenkit a legérdekesebb újdonságokról, erre az elmúlt év során legalkalmasabbnak a rövid demóvideók (screencastok) és a cikkek bizonyultak, így most is ezekre lehet majd számítani minden mennyiségben."

 

windows71.jpg


Lehetőség nyílik arra is, hogy a tesztelők feltegyék kérdéseiket a Windows 7 TechNet fórumban a szoftverrel foglalkozó szakembereknek, és elmondják, mi a véleményük az új operációs rendszerről. "Magyarország az első, ahol lokalizált támogatói fórum indult a Windows 7-tel kapcsolatban a TechNet fórumon, így szeretnénk lehetőséget biztosítani a rendszert kipróbáló hazai felhasználóknak, hogy a működés közben tapasztalt hibákat a lehető legegyszerűbben jelentsék be, és feltehessék kérdéseiket is" - mondta Horváth Ottó, a magyar TechNet fórum vezetője. "A visszajelzések sokat segítenek abban, hogy a végleges termék a felhasználók igényeinek minél inkább megfelelve kerüljön a boltok polcaira. Amennyiben szükséges, akár a terméket fejlesztő és támogató csapatoknak is tudjuk továbbítani a felmerült problémákat és a visszajelzéseket."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.