Hirdetés
. Hirdetés

ShareCenter Pro 1100: adatmentés KKV-knak

|

A D-Link új megoldása a kritikus vállalati adatok tárolására.

Hirdetés

D-Link ShareCenter Pro 1100
D-Link ShareCenter Pro 1100

Napjaink egyik legfontosabb trendje az üzletileg kritikus adatok mennyiségének robbanásszerű növekedése. Mind nagyobb kihívás az így megnövekedett adatmennyiség biztonságának garantálása és menedzselhetőségének biztosítása, különösen a kis- és középvállalkozói kör számára. Ennek a kihívásnak szeretne megfelelni a D-Link ShareCenter Pro termékcsaládja legújabb tagjával, a ShareCenter Pro 1100 4 fiókos asztali hibrid NAS/ iSCSI SAN tárolóval.

A D-Link ShareCenter Pro 1100 tárkapacitása képes lépést tartani a kisvállalatok jövőbeni növekedésével, teljes 12 TB (összesen négy merevlemezzel) tárkapacitása pedig akár egy nagyvállalat fióktelepének teljes adattárolási feladatát is képes biztosítani. All-in-one adattárolóról van szó, vagyis egyetlen eszközben egyesül az iSCSI teljesítmény a NAS-ok széleskörű szolgáltatásaival. Emellett egyszerű hozzáférést kínál: a fájlok megoszthatók a belső hálózaton vagy távolról is elérhetők Interneten FTP vagy web fájl menedzserrel. A ShareCenter Pro 1100 alkalmas virtuális szerverek telepítésére, kiszolgálására és back-up feladatok ellátására.

A ‘volume snapshot' funkció percek alatt lementi vagy éppen helyreállítja az adatokat, sőt,
az adatok távoli mentésével (replikáció) képes rendszerleállás, tűz vagy lopás esetén is biztosítani az adatok rendelkezésre állását. A VLAN tag támogatás az AES titkosítással és a CHAP protokollal közösen biztonságos hozzáférést kínálnak a ShareCenter Pro 1000 adataihoz. A RAID 5 technológia a merevlemezek meghibásodása esetén is megvédi a legkritikusabb adatokat.

Mindemellett egyszerű, ikonos felhasználói felülettel rendelkezik, így különösebb IT tudás nélkül is elvégezhetők a beállítások. Környezetbarát működés jellemzi, automatikus készenléti móddal és ventilátor-kezeléssel.

A 4 fiókos, két gigabites Ethernet és két USB 2.0 USB porttal bíró NAS / iSCSI adattároló már Magyarországon is kapható, ajánlott végfelhasználói ára nettó 114 000 forint (merevlemezek nélkül).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.