Hirdetés
. Hirdetés

Síkágyas lapolvasó-opció a vállalati szkennerhez

|

A nagy teljesítményű Canon imageFORMULA dokumentumszkennereket alapkiépítésben gyors lapbehúzó mechanikával szerelik fel, ez azonban csak sorozat-beolvasásokhoz ideális. Az új kiegészítővel sokoldalúbb használat biztosítható, lehetővé válik a sérülékeny anyagok, könyvek beolvasása.

Hirdetés

Bejelentette a Canon speciális Flatbed Scanner Unit 101 síkágyas lapolvasó modulját, amely az imageFORMULA sorozat kiegészítője. Az opcionális modul célja, hogy rugalmasabb dokumentumbeolvasási lehetőséget kínáljon. A főbb Canon imageFORMULA modellekhez USB kapcsolattal csatlakoztatható, segítségével a felhasználók olyan dokumentumokat is beolvashatnak, amelyek nem helyezhetők az automatikus adagolóba vagy ott sérülést szenvednének. Ilyenek például az igazolványok, könyvek, füzetek, gyenge-szakadozott papírlapok.

Legfeljebb Legal méretben (216×356 mm) képes a Flatbed Scanner Unit 101 a beolvasásra, maximális felbontása 1200 dpi. A kisebb méretű egyedi dokumentumok, például az útlevél vagy névjegykártya feldolgozásának felgyorsítása érdekében kisebb képrészleteket is képes beolvasni akár többet is egy egybefüggő dokumentumba.

?A vállalatok mindamellett, hogy kihasználják az imageFORMULA terméksorozat automata lapadagolós szkennereinek előnyeit, időnként szükségét látják a síkágyas megoldásnak is: leggyakrabban könyveket, cikkeket, útleveleket, illetve nagyon vékony, sérülékeny dokumentumokat olvasnak be. A Flatbed Scanner Unit 101 rendkívül sokoldalú beolvasási lehetőségeket biztosít, amely a meglévő imageFORMULA terméksorozat kötegelt beolvasási képességével növeli a szervezeti hatékonyságot. A Canon síkágyas megoldása, sebességének köszönhetően több mint 50 százalékkal termelékenyebb, mint más versenytárs modellek" - mondta Sean Suematsu, a Canon Europe európai dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős igazgatója.

 Alapkiépítésben csak lapbehúzó szerkezetet tartalmaznak
az imageFORMULA szkennerek, síkágyas lapolvasót nem.

 

A Flatbed Scanner Unit 101 legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik az automatikus színfelismerés és automatikus lapméret detektálás, az egyenesítés és a szövegtájolás felismerése.

Európában 2010 augusztusától elérhető a Flatbed Scanner Unit 101 modul, amely az imageFORMULA DR-2010C, DR-2510C, DR-3010C, DR-4010C, DR-6010C, DR-6050C, DR-7550C és DR-9050C modellekkel kompatibilis.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.