Hirdetés
. Hirdetés

Sok az egyben

|

A T-Online fix havidíjas PC-Net csomagja az internet-előfizetés mellett a számítógépet is tartalmazza.

Hirdetés

A T-Online olyan szolgáltatáscsomagot alakított ki, amellyel azok is kipróbálhatják a világhálót, akik eddig - számítógép híján - nem tudták megtenni. A PC-Net csomagok nemcsak az ADSL internetkapcsolatot, hanem az ahhoz szükséges számítógépet és a kiegészítő eszközöket (billentyűzetet, monitort, egeret és az ADSL-modemet) is tartalmazzák, amelyeket a T-Online házhoz szállít.

A szolgáltató elképzelése szerint a felhasználó így valóban csak azért fizet, amire szüksége van az internetezéshez és számítógép-használathoz. A 9900 forintos egyszeri költséget jelentő Albacomp PC mellé havi 4490 forinttól lehet kiválasztani a törlesztőrészletet is magába foglaló internetcsomagot. A havidíj a hűségidő lejárta után a törlesztőrészlet összegével csökken.

Az ajánlat november 29-től visszavonásig, a Magyar Telekom szolgáltatási területén, a készlet erejéig érvényes. A PC-Net csomaggal kapcsolatban további információkat a T-Online oldalán találhatunk.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.