Hirdetés
. Hirdetés

Sokasodik a Microsoft bűnlajstroma a legújabb Windows 10 problémái kapcsán

|

A keresősáv hibájáról már korábban tudott a fejlesztő, mégis benne hagyta a novemberi frissítésben.

Hirdetés

Hirdetés

Mint köztudott, a Microsoft minden igyekezete ellenére a Windows 10 v. 1909. sem sikerült igazán hibamentesre.

Az egyik legzavaróbb hiba a Fájlkezelőt érinti, amely egy új keresősávval egészült ki. Ez a szolgáltatás igen hasznos lenne, ha egy szoftverhiba nem fagyasztaná le a szoftvert. A probléma egyáltalán nem egyedi, több felhasználó is beszámolt róla, és sokan arra is panaszkodtak, hogy a jobb gombos technikával nem tudnak szöveget másolni a keresősávba.

Súlyosbítja a helyzet megítélését, hogy a jelek szerint a Microsoft már az 1909-es változat kiadása környékén tudott a gondról. Minderre a Windows 10 20H1 Build 19013 egyik naplóbejegyzéséből derült fény, amit egy szemfüles tesztelő szúrt ki: a bejegyzés szerint a fejlesztő kijavított egy hibát, ami a Fájlkezelő keresősávját érintette.

Vagyis a Microsoft ismerte a problémát, és az október 29-én kiadott 1913-as tesztváltozatban orvosolta is. Ugyanakkor a November 12-én megjelent Windows 1 v. 1909-ben érintetlenül hagyta a bugot, sőt, az azóta megjelent kumultív frissítésekben se javította ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.