Hirdetés
. Hirdetés

Spórolhat az ingyenes Samsung Universal Print Driver révén

|

Nem csak Samsung nyomtatókkal csökkenhetnek a nyomtatás adminisztrációs költségei

Hirdetés

 

Ingyen elérhetővé tette a Samsung univerzális nyomtató driverét, mely egy vállalkozás valamennyi Samsung printerére és multifunkciós nyomtatójára alkalmazható anélkül, hogy a hálózat minden nyomtatójához külön meghajtót kellene telepíteni. A Samsung Universal Print Driver révén ellenőrizhetővé válik a nyomtatási környezet, csökkenthetők a várakozási idők, optimalizálható nyomtatóhálózatok használata és irányítása, ami csökkenő költségekhez, hatékonyabb munkához és egyszerűbb használathoz vezethet.

samsungclp770ndlezernyomtatoszines.jpg

A nyomtatási környezet, eszközpark felügyelete a legtöbb kisvállalatnál ma is megoldatlan probléma, mely jelentős anyagi veszteséget jelent az illető cégnek. Ha egyazon márka kínálatából választunk, akkor olcsón rendbe szedhetjük eszközparkunkat a gyártó adta univerzális meghajtóprogrammal, melyet most már a Samsung is kínál, de anélkül, hogy Samsung nyomtatókhoz kötné a használatát.

 

Az új driver lehetővé teszi felhasználóinak, hogy bármelyik Samsung egységen nyomtassanak anélkül, hogy külön meghajtót kellene telepíteni a hálózatban levő összes nyomtatóhoz. Emellett kompatibilis bármelyik – akár multifunkciós – nyomtatóval, amely PCL vagy PostScript nyelvekkel működik. Ez azt jelenti, hogy egyetlen driveren keresztül érhető el több, akár más gyártó nyomtatója is. A Universal Print Driver intelligens nyomtatókereső funkciójával automatikusan is és manuálisan is lehet kompatibilis egységeket keresni a hálózaton, ezúton csökkentve a telepítéssel járó időt és költségeket.

 

A felhasználók listát készíthetnek az általuk leggyakrabban használt nyomtatókról és ellenőrizhetik azok státuszát - van-e bennük papír, toner, elérhető-e - annak érdekében, hogy az éppen elérhető egységre küldjenek nyomtatnivalót. Mivel a nyomtatási feladatokat a felhasználók következetesen egységes kezelőfelületen érik el a Samsung Universal Print Driver segítségével, csökkenthető az IT helpdesk-hez intézett hívások száma. Így a nyomtatási környezet támogatásához kapcsolódó folyamatos IT erőforrások költsége is csökkenthető.

 

A Samsung Universal Print Driver a Samsung SyncThru Web Admin Service megoldásával segít a vállalatoknak felügyelni költségeiket. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az IT menedzserek számára, hogy távolról konfigurálják és irányítsák a hálózati nyomtató flottát. A szolgáltatás továbbá jelentéseket generál a nyomtatási egységek használatáról csoportok és egyéni használók alapján, megkönnyítve a nyomtatási költségek ellenőrzését.

 

A termelékenység további növeléséért a Samsung hozzáférhetővé tesz egy úgynevezett AnyWeb Print alkalmazást, melynek segítségével a weboldalak egyszerűen és gazdaságosabban nyomtathatók. (Általában az Internetes nyomtatás papír- és festékpazarlással jár.)

 

A Samsung Universal Print Driver ingyenesen letölthető a www.samsung.com oldalról a printer termékek aloldalon belül az egyes printerek támogatás és letöltés pontjainál.  Az AnyWeb Print alkalmazás ingyenesen letölthető a http://solution.samsungprinter.com/personal/anywebprint/ oldalról.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.