Hirdetés
. Hirdetés

Spóroljunk az utazással - hogyan kell webes konferenciát szervezni?

|

A folyamatosan emelkedő benzinárak, a gazdasági nehézségek által kikényszerített racionalizálások miatt egyre fontosabbá válnak azok a megoldások, amelyekkel időt és pénzt lehet spórolni.

Hirdetés

A több telephellyel rendelkező országos vállalatok vezetőinek talán nem kell ecsetelni, hogy mindkét szempontból mekkora kiesést jelent egy-egy megbeszélés. Ha egy zalaegerszegi, vagy szegedi területi képviselőnek folyamatosan hetenként kell feljárkálnia a fővárosba, az a realitás talaján maradva egy elvesztegetett munkanap, hiszen ekkor gyakorlatilag csak a tanácskozás során végez hasznos munkát – jobb esetben 2-3 órát – a többit pedig utazással tölti. S ekkor még nem is beszéltünk a benzinpénzről, amit valakinek meg kell fizetnie.

Ezen problémákra jelent megoldást a webes konferencia, és hogy miként, arra választ itt kaphat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.