Hirdetés
. Hirdetés

Stabilizálja a Windows 10-et a Microsoft

|

Októberben jön az operációs rendszer következő nagyszabású frissítése, amelynek a fejlesztése az utolsó fázisához érkezett.

Hirdetés

Hirdetés

Kiadta a Microsoft a Windows 10 következő változatának, az utolsó fejlesztési fázisba lépett Redstone 5-nek a legújabb előzetes buildjét. Dona Sarkar, a Windows Insider tesztelő program vezetője blogbejegyzésében arról írt, hogy a szoftvergyártó immár a kiadás stabilizációjára fókuszál.

A Redstone 5 ősszel esedékes, és ha a Microsoft ezúttal is követi a szokásos ütemezését, akkor szeptember végére lesz kész, és valamikor október elején válik elérhetővé a felhasználók számára a szokásos többlépcsős terjesztési módszerrel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.