Hirdetés
. Hirdetés

Startra kész a Qualysoft dokumentumkezelő rendszere

|

A Qualysoft bejelentette, hogy elkészült az új dokumentum-kompozíciós rendszerének fejlesztésével, a Docflow 1.0-val. A megoldáscsomagot a gyártó azoknak ajánlja, akiknek nagy tömegben kell iratot előállítania.

Hirdetés

A napokban elkészült Docflow a legrövidebb út az adattól a kézbe vehető dokumentumig - legalább is a gyártó szerint. A fejlesztő társaság azt állítja, a szoftverük nélkülözhetetlen az olyan munkahelyeken, ahol a dokumentum megszemélyesített nyomtatása elválik a formalevél tervezés és az adatgazda feladataitól, például egy biztosító ügyfélszolgálatánál.

Azt szeretnénk elérni, hogy amikor a Microsoft Word-körlevelet kinövi egy cég, akkor a Docflow jusson az eszébe - válaszolta lapunk kérdésére Bayer József, a Qualysoft Informatikai Zrt. Docflow megoldásának termék menedzsere. Mint elmondta, a Docflow egy úgynevezett dokumentum-kompozíciós termék, amit néha keverni szokták az outputmenedzsmenttel, pedig a dokumentum-kompozíciónak csak egy eleme az outputmenedzsment fázis. Outputmenedzsment alatt azt a nagy tömeges számlagyártást értették korábban, amikor például egy távközlési társaság havonta hárommillió számlát készít.

A Docflow dokumentum kompozíciós megoldások ennél sokkal többet tudnak: hatékony dokumentum gyárat építenek ki ügyfeleinknél, amely egy jól optimalizált futószalaghoz hasonlóan biztosítja, hogy a legkevesebb manuális munkával szülessenek meg a szükséges dokumentumok. Mindig a helyes template-tel, jó adatokkal, a megfelelő helyre címezve, a kívánt mennyiségben.

A szerep alapú hozzáférés kezelő rendszer lehetővé teszi, hogy a jogokat egyes dokumentum komponensekhez és vonatkozó funkciókhoz rendeljük. Így például a szervezet jogi és marketing részlegei a számukra kínált komponensek karbantartására jogosultak.



Az egyes szövegrészek módosításának, az adatforrás és külalak meghatározásának ?jogosultság-szeparációja" kulcsfontosságú a hatékony dokumentum létrehozás (lean-documenting) folyamatában, amely külön kiterjed az ügyfélszolgálati munkahelyek egyedi iratgenerálási igényeire. Ezek manuálisan a hagyományos Word/Excel eszközökkel többnyire kontrollálhatatlanok. A megszemélyesített dokumentumok automatizált előállítása minden iparágban más és más követelményeket támasztanak. A Docflow-t flexibilis funkciókészlete számos területen teszi hatékonyan bevethetővé - jelentette ki Bayer.

A rendszer ideális iratautomatizálási eszköz minden olyan munkahely számára, ahol elkülönített az adatgazdák, a felelős forma-levél szerkesztők és a dokumentum megszemélyesített nyomtatását végzők köre, például egy bankfiókban vagy biztosítási szerződéskötő munkahelyek esetében. A Docflow illeszkedik az Infinica Document Solution termékcsaládhoz, és a nagyvállalati dokumentumgeneráló rendszerek felületeként is használható - mondta el Bayer.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.