Hirdetés
. Hirdetés

Stressz helyett USB-s strassz

|

USB szívecske, mini emlékkönyv lakat és gyöngyfüzéres fülhallgató is található az Active Crystals palettán.

Hirdetés

A nők többsége bevallottan idegenkedik a számítástechnikai eszközöktől - kivéve, ha azok jól mutatnak. Ha még ékszerszerűen is hatnak, akkor már lebeszélni is nehéz őket a vásárlásról. Erre alapoz a Philips is új, Swarovski névvel fémjelzett kiegészítőivel, ismét megerősítve, hogy ami szép, az bizony nem olcsó : az ékszer meghajtók ára egységesen 149 euró.

Érzelmileg igencsak megbecsült dokumentumok tárolására mi lehetne stílusosabb, mint egy szívet formázó USB meghajtó? A hangzatos FM01SW20/00 modellszámot viselő eszköz felerészt fémből, felerészt teljesen fazettált, aszimmetrikus kristályból áll. Belsejében USB csatlakozót és 1 GB NAND flash memóriát rejt, valamint némi szoftvert jelszavas védelemhez és állomány szinkronizáláshoz.

hearts.jpg

heart.jpgVannak, akik a sok kisebb ékkövet kedvelik, számukra készült a Ceralun foglalatú, ezüst árnyalatú kristályokkal kirakott változat (FM01SW40/00). Kapacitása és szoftver melléklete azonos, ám olvasási sebessége közel duplája az előbbinek: 8 helyett 15 MB/s.

? USB-lakat és kristály fülhallgató - a cikk folytatása ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.