Hirdetés
. Hirdetés

Súlyos hiba a Samsung Galaxy Note 9-ben

|

A Snapdragon modellekben lefagy a kamera.

Hirdetés

Hirdetés

A Samsung legújabb és legnagyobb mobilja, a Galaxy Note 9 a jelentések szerint egy olyan hibát tartalmaz, amelynek hatására fotók és videók készítésekor lefagy a kamera.

Jelenleg úgy tűnik, hogy csak a Snapdragon modelleket érinti a probléma, legalábbis más konfigurációval kapcsolatban eddig még nem érkezett hibajelentés.

A Samsung fórumain rengeteg felhasználó panaszkodik a hibára, és fájlalja, hogy utóbbi néhány hónapban kiadott szoftverfrissítésben nem orvosolták a problémát.

Egyelőre csak átmeneti gyógymód létezik: a rendszerpartíciós gyorstár kiürítése. Ugyanakkor semmi nem garantálja, hogy az eszköz újraindítása után nem jelentkezik újra a lefagyás.

A Samsung állítólag már dolgozik a javításon, de nem adott meg határidőt a munkálatok elvégzésére.

Egyesek szerint a legutolsó, októberben kiadott kamerafrissítés megoldást jelent, ennek azonban némileg ellent mond, hogy új mobilokat is érint a hiba.  A Note 9 jelenleg a novemberi biztonsági foltnál tart, és néhány héten belül várható a hibát kijavító sürgősségi frissítés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.