Hirdetés
. Hirdetés

SUSE Appliance Toolkit: a készen kapható megoldás

|

Megjelent a SUSE Appliance Toolkit, amely a fizikai, a virtuális és a felhő alapú rendszereket is támogatja.

Hirdetés

A Novell bejelentette a SUSE Appliance Toolkit eszközcsomag elérhetőségét, amely az új felügyeleti megoldásokkal is kiegészülve jelentős mértékben csökkenti a komplex hardver és szoftver megoldások (appliance) fejlesztési, üzembe helyezési és felügyeleti költségeit a független szoftverszállítóknál, a hoszting-szolgáltatóknál és a vállalatoknál. A SUSE Studio kiegészítéseként megjelent SUSE Appliance Toolkittel a Novell egy teljes és integrált megoldást kínál az appliance rendszerek fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben való kiépítéséhez, teszteléséhez, frissítéséhez és konfigurálásához.

Az alkalmazások fejlesztése napjainkban igencsak idő- és erőforrás-igényes. A független szoftverszállítók, a hoszting-szolgáltatók és a vállalatok is felismerték, hogy ha testre szabják az operációs rendszereiket egy adott alkalmazáshoz, az növelheti a hatékonyságot és az informatikai biztonságot, valamint csökkentheti a támogatási költségeket. A az appliance rendszerek jelentősége abban rejlik, hogy hatékonyan és költségkímélő módon egyszerűsítik le és gyorsítják fel az újabb alkalmazások vállalati környezetben történő telepítését, vagy éppen eltávolítását. Az alkalmazások, a köztes szoftverek és az operációs rendszer egyetlen rendszerképbe (image) integrált, előre beállított kombinációját úgy állítják össze, hogy az iparági szabványoknak megfelelő hardverekkel együttműködjenek. Az IDC független elemzőcég szerint a szervezetek 2012-re várhatóan 1,1 milliárd dollárt költenek el ilyen rendszerekre világszerte.



A SUSE Appliance Toolkit beépített eszközei:

  • SUSE Studio Onsite: az online készüléképítő eszköz, a SUSE Studio Online helyi, tűzfal mögötti verziója.
  • WebYaST: az eszköz lehetővé teszi a SUSE Linux Enterprise távoli elérésű, webes konfigurációját.
  • SUSE Lifecycle Management Server: egy hitelesítésre, jogosultság-kezelésre és hozzáférés-vezérlésre alkalmas eszköz, amely megkönnyíti a javítócsomagok és frissítések terjesztését a szervezeten belül.
  • KIWI-támogatás: a SUSE Studio alapjául szolgáló rendszerképkészítő eszköz, a KIWI számára is támogatást nyújt. A KIWI segítségével parancssorból hozhatók létre az appliance rendszerek.

A SUSE Appliance Programról
A SUSE Linux Enterprise platform rendszeren alapuló SUSE Appliance Program olyan előretelepített alkalmazáscsomagok fejlesztését teszi lehetővé, amelyek egyetlen integrált csomagban telepíthetők a felhasználóknál. A független szoftverszállítók így gyorsabban vihetik át jelenlegi alkalmazásaikat a fizikai, virtuális és hálózati felhőre épülő környezetekbe, lerövidíthetik az értékesítési ciklusokat és új piaci lehetőségeket teremthetnek. A SUSE Appliance Program célja, hogy jelentősen bővítse a független szoftverszállítók piacra jutási lehetőségeit. A program egyik kulcseleme a Tech Data Corporation vállalattal kötött partneri megállapodás, amelynek keretében a független szoftverszállítók a Tech Data viszonteladói hálózatán keresztül dobhatják piacra az alkalmazásaikat.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.