Hirdetés
. Hirdetés

Szabadfogású Számítógép verseny 2007

|

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ ötödik alkalommal hirdeti meg az országos

Hirdetés

A versenyen a 19 évesnél fiatalabb alkotók vehetnek részt - alsó korhatár nélkül - egyénileg vagy csapatban. A verseny célja, hogy új szellemű, az iskolai keretektől független, alkotó számítógép használatra ösztönözze a fiatal korosztályt, valamint egy kiállítás keretében nyilvános bemutatkozási alkalmat teremtsen számukra.

A

Az elmúlt négy évben közel 2500-an neveztek a megmérettetésre, tavaly pedig 525 pályamű érkezett. Az előző évekhez képest a lányok is többen voltak, száznál is többen tették próbára kreativitásukat. A pályaművek többsége vidékről érkezett, de határon túlról is sokan pályáztak, így például Romániából, Szerbiából, Szlovákiából és az Egyesült Királyságból.
 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.