Hirdetés
. Hirdetés

Szarvashiba a Microsoftnál: kiszivárgott a Windows 10 új Start menüje!

|

Egy kizárólag belső használatra szánt Windows 10 verzió jutott el a betekintő program tesztelőihez.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadott a tesztelőknek egy csak belső használatra szánt Windows 10 változatot, amely egy új Start menü tervet tárt a világ elé.

A szóban forgó verzió a Windows 10 build 18947, amely eredetileg belső Xbox fejlesztésekhez készült, de véletlenül eljutott a Windows Insider program tesztelőihez.

A Microsoft szempontjából öröm az ürömben, hogy csak a kevésbé használt 32 bites rendszerekre terjesztették a szoftvert, de a hiba mértéke így is meghökkentő.

A fejlesztői változat érdekessége az új Start menü elrendezés, amelyből hiányoznak az élő csempék (Live Tiles). Ebből persze még nem feltétlenül következik, hogy a Microsoft valóban dobni akarja a Windows 10-ből ezt a megoldást, de az biztos, hogy a cég a jelenlegitől eltérő megoldásokban gondolkodik.

A Microsoft egyébként nem először követ el hasonló bakit. 2017-ben PC-kre és mobilokra kiadott egy belső használatra szánt Windows 10 verziót, amitől néhány eszköz végtelen újraindítási ciklusba esett. A fejlesztő akkor gyorsan orvosolta a hibát, és egy helyreállító eszközzel is a pórul járt felhasználók segítségére sietett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.