Hirdetés
. Hirdetés

Szebben csiripel a Yamm!, mint mások

|

A Google Wawe-re még várni kell a microblogok rajongóinak, addig mindenki érje be az új, igen szimpatikus, magyar csiripelő szolgáltatással.

Hirdetés

A Yamm! meglepő módon nem a hazai fejlesztői közösségből érkezett, alkotói a média területén már ismert szereplők. Talán pont ezért is annyira összeszedett a Turulcsirip hazai kihívója.

Szegő Péter (ex-Zoom Magazin) a Propeller.hu vezetője két kollegájával indította el a Yamm! a mai napon a microbloggerek által is kedvezően fogadott szolgáltatást. A médiás gondolkodás ékes bizonyítéka a celebszűrő is, amelyen a hazai hírességek megszólalásai között tallózhatunk. Külön szűrőt kaptak a képek és a videók is.

Szimpatikus megoldás a Google mashup is, amely a hazai tweettelőket vetíti térképre.

A Yamm! láthatóan azonnal benépesült, a hazai Twitter-társadalom új eszköze hasznossága mellett, jól áttekinthetővé is varázsolja a mikroblog áramlást.

yamm.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.