Hirdetés
. Hirdetés

Szélesformátum a Xeroxtól

|

A Xerox nagyformátumú nyomtatócsaládja új termékkel bővült. A vállalat április 12-én bemutatta szélesformátumú nyomtatócsaládjának legkisebb tagját.

Hirdetés

A készülék fénymásoló és nyomtató egyben, Mérnöki feladatokra, topográfiai és légitérképek, építészeti és gépészeti rajzok készítésére tervezett berendezés.

A WF 6204 nyomtató - fénymásoló célközönsége azok a tervező irodák, amelyek analógról digitális technológiára kívánnak váltani, illetve széles formátumban szeretnének nyomtatni, azaz 60 centiméternél szélesebb dokumentumokat. A készülék, mivel opcionálisan hálózati lapolvasót is tartalmazhat kis irodák számára hatékony megoldás. Percenként 5 darab A1-es oldalt képes nyomtatni, olvasni 76.2 mm/s sebességgel képes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.