Hirdetés
. Hirdetés

Személyi felhő a Fujitsutól

|

A Fujitsu a héten Münchenben mutatta be a Fujitsu Personal Cloudot, amely egy személyi felhő.

Hirdetés

A Fujitsu a héten Münchenben mutatta be a Fujitsu Personal Cloudot, amely egy személyi felhő. A koncepció megtakarítást ígér a felhasználóknak a mai menedzselt munkahelyekhez képest. A Fujitsu globális felhőplatformjával (Global Cloud Platform) támogatja a belső próbaüzemet, amelynek során minden felhasználó külön-külön férhet hozzá saját személyi felhőjéhez. Mivel az összes szolgáltatás a Fujitsu adatközpontjában fut, a felhasználók munkahelyi és üzleti alkalmazásai szinte bármilyen hálózati működésre felkészített eszközről elérhetők.

A Fujitsu az év végén induló belső próbaüzem eredményétől függően dönti el, hogy a későbbiekben
ügyfelei körében is teszteli-e majd a megoldást. A Fujitsu személyi felhője a hagyományos nagyvállalati környezet és a térben és időben korlátlan üzleti információelérés erősödő trendje közötti szakadékot kívánja áthidalni.

„Ezekkel a tesztekkel azt mérjük fel, milyen üzleti előnyökkel jár az ügyfeleknek kínált új munkahely-opció: a konkrét szükségleteikhez igazodó személyi felhő. A koncepció célja a meglévő technológia felkészítése a jövőre azáltal, hogy szinte bármilyen jelenlegi eszközt alkalmassá teszünk a személyi felhő elérésére és lehetővé tesszük, hogy a szervezetek költséghatékonyan terjesszék ki hagyományos nagyvállalati infrastruktúrájukat a felhőbe” – fogalmazott Benno Zollner, a Fujitsu Technology Solutions informatikai vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.